Studio Sijm Flagposter – 25% kortingscode

Na de woonkamer kwam de babykamer aan de beurt en ziehier het resultaat! Voor eenieder die jaloers is, heb ik een lijstje gemaakt met where what to buy, plus voor de koopjesjager een code voor een riante korting op Studio Sijms Flagposter.

Hoewel ik normaal gesproken tegen alles wat zoet, meisjesachtig en roze is, doen zwangerschapshormonen rare dingen met je en wilde ik ineens toch een roze muur. Het behang heet Summer Breeze en is voor €27,95 per rol te bestellen op www.behangwereld.nl

Het autokleed (ter compensatie van de roze muur) is van OYOY, kost €55,- en is onder andere te koop bij www.wonenmetlef.nl

Het groene suède kussentje is van HM Home en het leeuwenkussentje van Kusjeopjehart; bij aankoop van laatstgenoemde steun je direct stichting Hartekind en Hartevrienden (lees hier hoewatwaarom).

De houten boekenplankjes zijn 120 cm en voor €19,95 per stuk te bestellen op www.vtwonen.nl

Het babydekentje kreeg ik van zus Marloes en is van Tiny Cottons, van mijn moeder kreeg ik de gehaakte koe (zelfgemaakt) en de cactusaankleedkussenhoes (Iek en Jet), deze is onder andere te koop bij STOV op de Javastraat in Amsterdam Oost – ALLES in deze winkel wil je hebben.

De zwart/witte tipislinger is voor €16,95 te bestellen bij www.kids-ware.nl, het mintgroene babytruitje is van Six Hugs & Rock ‘N Roll en hangt aan een gouden knijper van Brainy Days. Uiteraard kon een beetje ananas niet ontbreken, dus kocht ik de gele Goodnight light Pineapple lamp voor 79,95.

Alle meubeltjes (ledikant, commode en stoel) komen van marktplaats/tweedehands winkels en kostten in totaal – houd je vast – 80 euro. Al heeft mijn knappe moeder wel heel wat uurtjes werk gehad aan het opnieuw bekleden van het stoeltje.

Alle posters komen van Junique, behalve de mooiste; The Coolest Kid in Town Flag Poster is van Studio Sijm. Deze poster is dubbelzijdig en normaal gesproken €21,95, MAARRR omdat het vorige week Pasen was en over een maand of acht Sinterklaas, krijg je nu 25% korting met de code ananas! Hiephoi!
Klik hier om de poster te bestellen, de code is geldig tot 5 mei!

Comments (0)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *