Dearest Design – kraamcadeau’s & babykamer accessoires

Hoewel we pas volgende maand in onze woning met babykamer zullen trekken, ben ik al fanatiek rond aan het (window)shoppen, pinteresten en instagrammen voor de inrichting er van. In nichtje Doris’ kamer viel mijn oog op de gehaakte roze flamingo. “Oewa, die is cool, waar is die van?” Vroeg ik zus Marloes.

De flamingo bleek van de hand van Esther. Esther zat op de middelbare school in het vriendinnenclubje van mijn zus. Op vrijdagavond mocht ik soms mee met zus en kornuiten naar café de Engel, wat natuurlijk mega cool was als vier-jaar-jonger zusje zijnde.

Inmiddels is het zo’n tien jaar geleden dat ik Esther voor het laatst in de Engel aan haar Baileys zag nippen en is zij moeder van drie zoet ogende blonde kinders. Bij de geboorte van haar eerste spruit kreeg ze een gehaakt uiltje dat ze zó leuk vond dat ze zelf aan de slag is gegaan met de haaknaald en katoendraad. Met behulp van YouTube en een handje doorzettingsvermogen haakte Esther binnen de kortste keren de leukste kraamcadeau’s en niet veel later vielen de eerste bestellingen op de digitale deurmat.

Nu, zes en een half jaar na het eerste haakwerk is zij te vinden onder de naam Dearest Design en staan haar Facebook -en instagramaccount vol met kiekjes van originele handgemaakte cadeau’s en babykamer accessoires, die allemaal op aanvraag te bestellen zijn.
Absolute favorieten zijn wat mij betreft de roze flamingo (€45), het ronde vloerkleed (€75) en -uiteraard- de ananasslinger (€7,50). Je bent een Pineapple Girl of je bent het niet natuurlijk.

Mocht je zelf bakken met inspiratie, maar nog niet de juiste techniek in de vingers hebben; Esther geeft ook regelmatig haaklessen. Het ritje naar Andijk meer dan waard als je het mij vraagt.

Klik hier voor Dearest Design Instagram
Klik hier voor Dearest Design Facebook

Comments (0)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *